Min side

Selvbetjent bibliotek  - åpent hele døgnet

Innlogging

Velg knappen "Logg inn" øverst til høyre. Logg deg inn med lånernummer og PIN-kode.

Søk etter bøker

Skriv inn ønsket boktittel, forfatter eller emne i søkefeltet. Du kan avgrense søket ditt for å få et mer nøyaktig treff. Trykk Enter eller velg knappen Søk for å bekrefte.

Treffliste og bestilling

Klikk på bokens tittel hvis du vil vite mer om bokens innhold, innleser eller andre detaljer.

Velg mellom: Lytt nå (strømming), Last ned, Bestill CD, Til online-spiller eller Legg i ønskeliste. Du kan også lytte til utdrag av boken.

NLBs app Lydhør er en online-spiller.

Ønskeliste og reservering

Ønskeliste

Valget Legg i ønskeliste hvis du ikke ønsker å låne boken nå, men vil vurdere det senere.

Reservering

Valget dukker opp hvis det ikke er ledige eksemplarer. Velger du reserver, vil du automatisk få boken tilsendt på CD.

Ønsker du kun elektronisk tilgang, må du her hake av for Nei, jeg ønsker bare elektronisk tilgang.

Du vil motta en e-post og/eller SMS når boken er gjort tilgjengelig for deg i Mine lån og reserveringer.

Dette forutsetter at du har haket av for disse valgene i Min profil.

Mine lån og reserveringer

Når du har bestilt boken, vil du få opp en oversikt over hvilke bøker du har lånt. Eventuelle reserveringer vises også.

Når boken er lastet ned eller mottatt, kan du velge å trykke Innlever. Populære bøker vil da bli gjort tilgjengelig for andre lånere.

Andre muligheter på Min side

Hjemmeside tar deg tilbake til startsiden.

Mine lån og reserveringer gir deg oversikt over din lånestatus.

Min profil gir deg mulighet til å endre egne låneropplysninger.  Du kan melde adresse- eller e-postendring, registrere din DAISY-spiller, slå på historikk, endre PIN-kode og velge om du vil motta kvittering for utlån/innlevering. Du kan også hake av for ønsket format: Punktskrift og/eller DAISY.

Kontakt oss inneholder kontaktdetaljer, kontaktskjema og forslagsskjema for å tipse oss om bøker du synes vi burde produsere.

Mer inneholder Interesser, Ønskeliste og Historikk. Under Interesser kan du hake av for dine interesseområder og om du ønsker å få tilsendt e-poster om arrangement og lignende.

Ønskelisten gir deg oversikt over bøker du ønsker å lese. Du kan bestille fra listen ved å klikke på ønsket tittel.

Historikk gir deg oversikt over bøker du har lånt tidligere hvis du har haket av for dette under Min profil.