Overføre bøker fra CD til Lydhør med Windows (Android enhet)

Opprett en mappe på skrivebordet og kopier samtlige filer fra CD-en til mappen.

Pakk ned filene til en zip-fil: merk alle filene og høyreklikk på dem. Velg «Send til» og deretter «Komprimert (zippet) mappe». Boka vil nå pakkes ned til en zip-fil.

Send to Compressed (zipped) folder

Bruk en USB-kabel for å koble mobilen eller nettbrettet til PC-en din.

Mobilen vil dukke opp i "Min datamaskin/Datamaskin" i Windows. Gå inn på SD-kortet (innebygd lagring).

Hvis du har mobil/nettbrett fra Samsung, er det mulig du vil trenger Kies for at lagringsområdet skal dukke opp.

Kopier zip-filen du lagret til mappen "Download". Vent et par minutter og start Lydhør på nytt. Boken vil nå ligge under "Andre bøker".

Senere kan du slette boka fra enheten slik: I Andre bøker går du inn i menyen til høyre og velger «Slett nedlastet utgave».

Download