Overføre bøker fra CD til Lydhør med Windows - via iTunes

Opprett en mappe på skrivebordet og kopier samtlige filer fra CD-en til mappen.

Pakk ned filene til en zip-fil: merk alle filene og høyreklikk på dem. Velg «Send til» og deretter «Komprimert (zippet) mappe». Boka vil nå pakkes ned til en zip-fil.

Start iTunes. Koble deretter iPhone eller iPad til PC-en med en USB-kabel.

Enheten du kobler til vil dukke opp øverst til venstre i iTunes. Klikk på den for å få frem en meny. Velg «Apper» og bla ned til «Fildeling». Velg «Lydhør» og klikk på «Legg til». Bla frem til zip-filen du har opprettet på skrivebordet og klikk på «Åpne».

Nå overføres boka til iPhone/iPad.

Gå inn i Lydhør, velg «Andre bøker» nederst i bildet for å laste inn boka. Dersom utpakkingen ikke starter automatisk, trykker du på «Oppdater»-knappen øverst i bildet.

Senere kan du slette boka fra enheten slik: I bokhylla går du inn i menyen til høyre og velger «Slett nedlastet utgave».