Gå rett til innhold

Bli med på Sommerles 2020!

Sommerles starter 1. juni og er en digital lesekampanje for barn i 1.-7. klasse. Målet er å lese mest mulig i løpet av sommeren. Sommerlesfortellingen får du både på lyd og i punktskrift.

Sommerles_Asbjørn og Astrid på dypt vann.jpeg
Snart er det sommer og Sommerles igjen! Les så mye du klarer og vinn kule premier.

Sommerles er en lesekampanje for barn i 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. Alle barn kan bli med, og du velger selv om du vil lese lydbøker, punktskrift eller bøker i visuell skrift for å samle poeng.

Registrer deg på kampanjesiden

For å bli med på Sommerles må du registrere deg på sommerles.no. Så leser du så mange bøker du klarer i de 12 ukene kampanjen varer. Husk å registrere alt du leser – hver eneste side teller.

På kampanjesiden kan du registrere bøkene du leser, samle poeng og få fine premier, løse oppgaver og se hva vennene dine leser.

Sommerlesfortellingen på lyd og i punkt

"Asbjørn og Astrid på dypt vann" er årets nyskrevne sommerlesfortelling som kommer ut med ett nytt kapittel hver uke gjennom sommeren. NLB har laget fortellingen på lyd og i punktskrift. Lydfortellingen kan du lytte til på kampanjesiden. Fortellingen i punktskrift er klar til bestillilng hos NLB nå.

Det er folkebibliotekene som står bak Sommerles. Velg ditt lokale bibliotek når du registrerer deg, så får du kodeord og premier derfra.

Blir du med?

Asbjørn og Astrid på dypt vann.jpeg
På sommerles.no kan du lytte til "Asbjørn og Astrid på dypt vann" som kommer med nytt kapittel hver uke i kampanjeperioden.

 

Publisert: 05. mai, 2020, sist endret: 18. mai, 2020