Gå rett til innhold

Digital konferanse: Tactile Reading 2021

I april arrangerer Norge Tactile Reading 2021, en internasjonal fagkonferanse om taktil lesing. NLB inviterer til prekonferanse om teknologiske hjelpemidler for taktil lesing, gratis og åpen for alle interesserte.

 
Dianne Wormsley. Silvija Seres. Tactile Reading logo
Diane Wormsley kommer for å presentere I-M-ABLE, en metode for å lære barn punktskrift. Teknologieksperten Silvija Seres vil snakke om digitalisering i skolen og pedagogiske konsekvenser.

Forrige Tactile Reading var i 2017 og samlet deltakere fra 27 land i Stockholm. I år blir konferansen digital med mer enn 40 innlegg og foredragsholderne fra hele verden.

Se program og meld deg på her.

Prekonferanse om teknologi og taktil lesing

NLB arrangerer halvdags prekonferanse om hjelpemidler for blinde som leser punktskrift på skjerm. Et debattpanel ledet av Morten Tollefsen vil diskutere muligheter og trusler knyttet til feltet fremover. Her deltar folk fra teknologifeltet internasjonalt sammen med Randi W. Sekkingstad, pårørende til blind elev i videregående skole.

 

Tactile Reading 2021 skjer digitalt 29. og 30. april. Det koster 720 kr å delta.

Tactile Reading 2021 prekonferanse skjer digitalt 28. april. Det er gratis å delta, men du må melde deg på.

Påmeldingsfrist 15. april. Tactile Reading 2021 blir arrangert av Statped i samarbeid med Norges Blindeforbund, Offentlig utvalg for punktskrift og NLB.

Publisert: 27. jan, 2021, sist endret: 29. jan, 2021