Gå rett til innhold

Lån Vårt Land, Bibelen og annen kristen litteratur

Nå kan du også låne religiøs litteratur fra KABB når du søker på litteratur på våre nettsider og i Lydhør. NLB og KABB samarbeider for å gi deg et større utvalg bøker og aviser med kristent innhold.

Bibelen og hodetelefoner
Du kan låne lydbøker fra KABB i Lydhør og på nettsidene til NLB. (Foto: Shutterstock)

Tidligere måtte du være medlem hos KABB for å låne bøker fra lydbiblioteket deres. Nå får du tilgang også som NLB-låner.

Hva er KABB?

Kristent Arbeid Blant Blinde og svaksynte er en interesseorganisasjon som jobber for at alle skal ha rett til å utøve sin tro og delta i kirke og kristenliv. KABB har også et lydbibliotek med et stort utvalg kristent innhold for alle aldre. Dette er nå tilgjengelig for alle lånere i NLB.

Abonner på Vårt Land og Dagen

Du kan abonnere på de kristne dagsavisene Vårt Land og Dagen. Avisene kommer med talesyntese. Lån enkelt selv i Lydhør eller på Min side.

Bibelen på lydbok

KABB har lest inn hele Bibelen både på bokmål og nynorsk. Snart kommer den også på nordsamisk. Hver bok i Bibelen er en lydbok, så du må søke på den akutelle boken, for eksempel 1. Mosebok eller Evangeliet etter Lukas.

Smakebiter fra KABBs boksamling

I KABBs lydboksamling finner du blant annet biografier og bøker om misjon, teologi og samfunn. Det er også bøker om mer generelle temaer. Her er tre bøker om selvutvikling som vi tror kan interessere mange:

KABB har flere tilbud enn lydbøkene du har tilgang til gjennom NLB. Dette kan du lese mer om på nettsiden til KABB.

Publisert: 01. sept, 2023, sist endret: 05. sept, 2023