Gå rett til innhold

Mat mot kreft - de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom

Mat mot kreft - de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom

Mat mot kreft - de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom

Rune Blomhoff

Utgitt:
Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2019
Lengde:
8 t. 43 min. / 10 hefter (668 s.)
Passer for:
Voksne
Språk:
Bokmål
Innleser:
Per Andreas Tønder
Boknummer:
121573, 630673
Fra forlagets omtale: Med få og enkle grep kan du forebygge kreft ved å spise sunnere, bedre og riktigere. Mat, matvarer og matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling, og helsen etter avsluttet aktiv kreftbehandling. I boka Mat mot kreft legger professor Rune Blomhoff frem ny viten og kunnskap om matens betydning for de ulike krefttypene, og går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter.