Gå rett til innhold

Norsk mat gjennom tidene - tradisjonsmat fra naturens spiskammer

Norsk mat gjennom tidene - tradisjonsmat fra naturens spiskammer

Norsk mat gjennom tidene - tradisjonsmat fra naturens spiskammer

Harald Osa , Gudrun Ulltveit

Utgitt:
Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 1994
Lengde:
8 t. 35 min.
Passer for:
Voksne
Språk:
Bokmål
Innleser:
Brit Bergan
Boknummer:
607135
"Norsk mat gjennom tidene" av mesterkokken fra Stavanger, Harald Osa, og husstellærer Gudrun Ulltveit, er først og fremst mathistorie. Oppskriftene er utfyllende smakebiter på hva en kan få ut av det som fins i naturens spiskammer. Forfatterne gir en interessant og underholdende oversikt over norsk historie og tradisjon når det gjelder mat og matskikker, teknikker og redskaper landet rundt. Den norske matens utvikling er en meget spennende del av vår kulturhistorie.