Gå rett til innhold

Vel bevart mat - slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker : sylting, safting, tørking, sursylting, hermetisering og fermentering

Vel bevart mat - slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker : sylting, safting, tørking, sursylting, hermetisering og fermentering

Vel bevart mat - slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker : sylting, safting, tørking, sursylting, hermetisering og fermentering

Ellen-Beate Wollen

Utgitt:
Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2021
Lengde:
6 hefter (318 s.)
Passer for:
Voksne
Språk:
Bokmål
Boknummer:
181345, 381345
Denne boka inneholder mer enn 70 oppskrifter på saft, syltetøy, chutney, pesto, fermenterte grønnsaker og mye mer. Her får du også grundige beskrivelser av prinsippene bak og fremgangsmåtene for sylting, safting, hermetisering, tørking og fermentering. Råvarene finnes i naturen, i egen hage – eller i butikkhylla. Ellen-Beate Wollen har tidligere gitt ut en rekke bøker om matlaging. Omtalen er utarbeidet av BS.