Gå rett til innhold

Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene

Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene

Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene

Eldbjørg Fossgard , Eivind Jacobsen , Thor Øivind Jensen

Utgitt:
Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2020
Passer for:
Voksne
Språk:
Bokmål
Boknummer:
380139
Fra forlagets omtale: Den vitenskapelige antologien Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene har et tydelig profesjonsrettet perspektiv og dreier seg om lærerutdanningsfagets hva, hvordan og hvorfor. Bidragene i antologien presenterer ny forskning med en tydelig fagdidaktisk innretning innenfor følgende tematiske områder: danning og didaktiske praksiser i skolens matlandskap, helsefremmende kosthold, bærekraftige matvaner og forbruk og mat og måltider som identitets- og kulturuttrykk.