Enkel navigering i Lydhør for iOS

Vi anbefaler at du bruker «Enkel navigering» for å navigere i lydbøker du spiller av i Lydhør.

Knapper for navigering vises i bunnen av skjermbildet. Her får du også bilde av bokforsiden, bokas lengde og tidspunkt for avspilling.

Bytt til enkel navigering ved å gå inn på «Innstillinger» og velge «Bruk enkel navigering».

Du kan velge mellom tre måter å navigere på ved avspilling av lydbøker: Enkel navigering, klikkesoner eller DAISY-navigering.

Enkel navigering:

Enkel navigering vises i bunnen av skjermbildet

DAISY-navigering (tidligere navigasjonsknapper):

DAISY-navigering har navigeringsknapper i bunnen av skjermbildet

Klikkesoner:

Klikkesoner har knapper for navigasjon på midten av skjermbildet.

Publisert: 2. mai, 2017, sist endret: 23. nov, 2018