Slik blir du medlem i Bookshare

1. Gå inn på Bookshare og velg «Sign Up Today».
  2. Velg «Sign Up Individual» og fyll ut skjemaet.
  3. Fyll ut personlige opplysninger og lag passord.
  4. Hak av i boksen «I acknowledge that I have reviewed, and I am digitally signing, the Bookshare Membership Agreement and the Benetech Privacy Policy».

Du får da opp en velkomstside som sier «Welcome (ditt navn)». Det vil også stå «membership status is incomplete».

• Send en e-post til NLB med teksten: «Jeg har registrert meg som medlem hos Bookshare. Vennligst bekreft at jeg har dokumenterte lesevansker.»
  • Etter dette vil vi bekrefte at du har lånerett og du vil få full tilgang til din konto.
Skjermbilde fra Bookshare.org
Bli medlem i Bookshare: Velg mellom 910 000 e-bøker. (Foto: Skjembilde fra Bookshare.org)