Slik låner du og laster ned eller strømmer lydbøker på Mac

Velg «Logg inn» øverst til høyre på siden og logg deg inn med lånernummer og PIN-kode.

Søk etter ønsket bok i søkefeltet. Her kan du søke på boktittel, forfatter eller emne. Trykk «Enter» eller velg knappen «Søk» for å bekrefte søket.

Velg "Lytt nå" hvis du vil strømme boka. Boka klargjøres og åpnes. Hvis ikke boka åpner seg automatisk trykker du på lenken som dukker opp.

Velg «Last ned» hvis du vil laste ned boka.

Du får beskjed når nedlastingen er klar og trykker da «Last ned». Boka lastes nå ned.

Åpne den aktuelle ZIP-filen og mappen med samme navn.

Nå åpner du filen: «_nettleserbok» i ønsket nettleser.

Slik spiller du av lydbøker med nettleserbok - Mac