Slik spiller du av lydbøker i nettleser på PC

Se videoen Slik bruker du nettleserbok på PC

Du kan starte og stoppe boka ved å klikke på venstre musetast, og klikke deg i boka til ønsket overskrift eller tekst.

Hvis du vil at boka skal starte nøyaktig der du avslutter å lese, må du stoppe boka før du lukker nettleseren.

Hjelp finner du øverst i høyre hjørne ved siden av nattmodus-funksjonen.

Det er viktig å huske at dette ikke er en DAISY-bok, men en bok som følger standarder i nettleseren.

Hurtigtaster

Chrome:

• Alt + x = Start/stopp
  • Alt + z = Avspillingshastighet. Hastigheten kan justeres via piltastene på tastaturet.
  • Alt + j = Nattmodus/Dagmodus. Her kan du skifte mellom nattmodus og dagmodus
  • Alt + w = Her kan du skifte mellom fullskjerm og standardskjerm

Firefox:

• Alt + Shift + x = Start/stopp
  • Alt + Shift + z = Avspillingshastighet. Hastigheten kan justeres via piltastene på tastaturet
  • Alt + Shift + j = Nattmodus/Dagmodus. Her kan du skifte mellom nattmodus og dagmodus
  • Alt+ Shift + w = Her kan du skifte mellom fullskjerm og standardskjerm

Opera - 15 eller nyere:

• Alt + x = Start/stopp
  • Alt + z = Avspillingshastighet. Hastigheten kan justeres via piltastene på tastaturet.
  • Alt + j = Nattmodus/Dagmodus. Her kan du skifte mellom nattmodus og dagmodus
  • Alt + w = Her kan du skifte mellom fullskjerm og standardskjerm

Opera - 12.1 eller eldre:

• Shift + Esc + x = Start/stopp
  • Shift + Esc + z = Avspillingshastighet. Hastigheten kan justeres via piltastene på tastaturet.
  • Shift + Esc + j = Nattmodus/Dagmodus. Her kan du skifte mellom nattmodus og dagmodus
  • Shift + Esc + w = Her kan du skifte mellom fullskjerm og standardskjerm