Gå rett til innhold

Tidsskrifter


Du kan abonnere på blader og tidsskrifter i lydutgave. Et par av dem er innlest. Resten lages med talesyntese slik at de blir raskt ferdig og kan leses mens de er ferske. Les mer om talesyntese og hør stemmene vi bruker her. Vi har også tre tidsskrifter i punktskrift. 

24 tidsskrifter

Appetitt

Tidsskrift om mat og matlaging. Inneholder oppskrifter og artikler om mat og drikke fra hele verden. Kommer ut 4 ganger i året. Talesyntese og punktskrift.

Lån tidsskriftet

Blikk

Blikk er Norges eneste magasin for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner. Kommer ut 12 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

CP-bladet

Magasin utgitt av CP-foreningen. Inneholder aktuelt stoff knyttet til sykdommen cerebral parese og lignende nevrologiske diagnoser. Kommer ut 4 ganger i året. Innlest.

Lån tidsskriftet

Fjell og vidde

Friluftsmagasin som inspirerer til å komme seg ut i norsk natur. Beskriver turer og aktiviteter på fjellet, i skogen og langs kysten. Kommer ut 6 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Handikapnytt

Handikapnytt tar opp temaer som berører ulike side av funksjonshemmedes hverdag. Sentrale emner er lover og rettigheter, forskning, hjelpemidler som påvirker funksjonshemmedes mulighet til samfunnsdeltakelse. 6 nummer pr.år. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Historie (Aftenposten)

Magasin fra Aftenposten som gir deg innsikt i både Norges- og verdenshistorien. Les om de store hendelsene som endret verden, men også om de små øyeblikkene som har påvirket hvordan vi lever i dag. Kommer ut 11 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Hjemmet

Familieblad som inneholder artikler om mennesker, helse, mat, interiør, moter og hobby. I tillegg er det noveller, føljetonger og historier fra virkeligheten. Kommer ut 52 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

I Form

Tidsskrift med fokus på trening, kosthold, sunn vekt, velvære og aktiv fritid. Kommer ut 18 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Illustrert vitenskap

Tidsskrift med fokus på oppdagelser og ny viten. Har artikler om alt fra ny teknologi og medisinske fremskritt til romfart og genforskning. Kommer ut 18 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Innsikt (Aftenposten)

Magasin med utvalgte artikler fra Aftenpostens publikasjoner, utenlandske innsiktsmedier og gjesteskribenter.  Kommer ut 11 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Kapital

Tidsskrift med aktuelle nyheter og reportasjer om norsk og internasjonal økonomi. Kommer ut 22 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

LNT-nytt

Medlemsblad utgitt av Landsforeningen for Nyrepasienter og Transplanterte – LNT. Kommer ut 4 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Mat fra Norge

Et magasin som tar for seg norsk mat og norske råvarer. Inneholder oppskrifter, intervjuer og anmeldelser, samt tips om lokale ildsjeler som produserer mat med særpreg. Kommer ut 11 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

National Geographic

Tidsskrift om natur, vitenskap, mennesker, dyr, oppdagelsesreiser, geografi og historie. Norsk tekst. Kommer ut 12 ganger i året. Talesyntese og punktskrift.

Lån tidsskriftet

Psykisk helse

Bladet inneholder nytt fagstoff, forskning, erfaringer, reportasjer, intervjuer, kommentarer og litteratur om psykisk helse. Kommer ut 5 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Radioguiden

Ukentlig programoversikt for 8 radiokanaler. Orienter deg etter ukedag, kanal og tid på døgnet. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

RP-nytt

Medlemsblad utgitt av Retinitis Pigmentosa Foreningen i Norge. Foreningen ønsker å spre informasjon om øyesykdommen Retinitis Pigmentosa. Kommer ut 4 ganger i året. Innlest. 

Lån tidsskriftet

Samtiden

Samtiden er Norges største og eldste allmennkulturelle tidsskrift. Det er et ledende medium for politikk og kultur i Norge og presenterer et bredt spekter av temaer, skribenter og sjangrer for å skildre og analysere vår egen samtid. Kommer ut 4 ganger i året. Talesyntese. 

Lån tidsskriftet

Spesialpedagogikk

Et tidsskrift som inneholder fagartikler, forskningsartikler, kronikker, debattstoff og bokanmeldelser innen fagområdet. Kommer ut 6 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Syn og segn

Eit av Noregs eldste allmennkulturelle tidsskrift og ein aktiv premissgjevar i det breie offentlege ordskiftet. For kulturinteresserte i alle samfunnslag. Kjem ut 4 gonger i året. Innlest.

Lån tidsskriftet

TV-guiden

Ukentlig programoversikt for 17 TV-kanaler. Orienter deg etter ukedag, kanal og tid på døgnet. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Vagabond reiselyst

Reisemagasin med reportasjer om storbyferier, ukjente perler og drømmereiser. Reportasjer og leserbrev om alle typer reiser. Kommer ut 10 ganger i året. Talesyntese.

Lån tidsskriftet

Vi menn

Magasin med aktualitets-reportasjer, populærvitenskap, sport, bil, båt, MC, teknologi, humor, erotikk, politikk og økonomi. Kommer ut 52 ganger i året. Talesyntese. 

Lån tidsskriftet

Vi over 60

Magasin som inneholder stoff om pensjonsregler, hverdagsøkonomi, juridiske spørsmål, helse og velvære, reiser og kulturstoff. Kommer ut 12 ganger i året. Innlest.

Lån tidsskriftet