Slik bruker du e-bøker på Kindle og PocketBook

Her finner du veiledning til hvordan du får e-bøker fra NLB til din Kindle eller PocketBook.

Lese e-bøker på Kindle

Velg Send til lesebrett.

Husk at du allerede må ha lagt inn din Kindle e-postadresse under Personvern på Min side.

Finn din Kindle e-postadresse slik:

1. Gå til https://www.amazon.com/myk
  2. Velg Preferences.
  3. Velg Personal Document Settings.
  4. Se under Send-to-Kindle E-Mail Settings. Dette er e-postadressen til din Kindle-enhet.
  5. For å kunne sende e-bøker fra NLB til din Kindle, må du tillate dette. Litt lenger ned finner du Approved Personal Document E-mail List.  Legg til @nlb.no i dette feltet.

Lese e-bøker på PocketBook

Velg Send til lesebrett.

Husk at du allerede må ha lagt inn din PocketBook e-postadresse under Personvern på Min side.

For å sende e-bok fra NLB til PocketBook gjør du følgende:

1. Start programmet Send til PocketBook på lesebrettet ditt. Du kan også gå via innstillinger. Velg Innstillinger, Kontoer og synkronisering og Send til PocketBook.
  2. Følg instruksjonene som vises.
  3. Tjenesten aktiveres og du mottar en bekreftelse via e-post.
  4. Legg til din PocketBook e-postadresse på Min side. E-postadressen til din PocketBook står i e-posten du mottok i forrige steg. Den skal slutte på @pbsync.com.