PC, Mac eller Chromebook

Hva er Nettleserbok?

Nettleserbok er en lydbokavspiller utviklet av NLB for lydbøker fra NLB, Statped og KABB. Vi ønsker at alle skal ha tilgang til en enkel, installasjonsfri og gratis avspiller for lydbøker på PC, Mac eller Chromebook.

Nettleserbok erstatter ikke all den funksjonaliteten som finnes i en avansert DAISY-spiller som for eksempel Easy Reader.

Når du laster ned en lydbok  er avspilleren alltid inkludert i boka. Klikk på filen «_nettleserbok» og spill av boka i din nettleser.

Hvordan spiller jeg av MTMs lydbøker på PC?